Studio DC is een eenmansbedrijfje die pas gestart is. Ik heb er dus alle belang bij als zaakvoerder, mijn uiterste best voor jullie te doen en jullie een website te bezorgen die volledig aansluit bij de visie en de waarden van jullie bedrijf of vereniging.

 

Het is dan ook mijn bedoeling om jullie zo goedkoop mogelijk op weg te helpen met een professionele aanpak, wat uiteindelijk tot een professionele website moet leiden.

 

Studio DC is gevestigd in de Korenbloemstraat 25 te 8020 Oostkamp. Ik ben steeds te bereiken op het nummer +32 488 229911 of via mail op dimitry@studiodc.be. U kan natuurlijk ook steeds het contactformulier invullen. Eender welke manier u gebruikt, u krijgt steeds binnen de 24 hr antwoord.

 

Niet vergeten bij telefonisch contact ! ! ! mocht ik even niet beschikbaar zijn, vergeet dan zeker niet om uw contactgevens na te laten zodat ik zelf terug contact met u kan opnemen.

Craeye Dimitry

Zaakvoerder.

 

Studio DC

 

Korenbloemstraat 25

B- 8020 Oostkamp

0488/229911

dimitry@studiodc.be

BTW: BE0660.984.328

Over Studio DC

 

Studio DC een startend bedrijf, met vestiging te Oostkamp. Wilt u een professionele website voor uw bedrijf en het hele proces op de voet volgen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.