Volledig responsive website, die op eender welk toestel klaar en duidelijk te bekijken is. De website is online aanpasbaar door u zelf. Dit is mogelijk door het gebruik van Muse, een nieuw ontwerpprogramma van Adobe. Hoe u dit moet doen word u haarfijn uitgelegd en op papier geplaatst.

Een logo voor uw bedrijf of vereniging? Samen bekijken we wat bij uw huisstijl past.

Visitekaartjes enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Mat of blinkend.

Bent u van plan uw bedrijf of vereniging te promoten? Dit kan door middel van flyers en stickers. Er zijn veel mogelijkheden bespreekbaar. Ook promotie materiaal voor beurzen of op de bureau te verkrijgen.

Dit starterspakket omvat een website en eventueel indien nodig een logo, briefhoofd en omslagen, visitekaartjes. Met deze attributen bent u klaar voor een vliegende start zonder zorgen. Ook kan er bekeken worden of u nood hebt aan stickers of flyers ter promotie.

Alle domeinnamen verkrijgbaar. Ik zorg voor de registratie van uw domeinnaam.

Eenmaal de website klaar is moet die uiteraard nog op het net geplaatst worden. Indien u nog geen hoster hebt, dan kan ik voor u uw website hosten. Ook voor de verhuis van uw domeinnaam kan ik zorgen.

NEEM GERUST CONTACT OP VOOR MEER VRIJBLIJVENDE INFO. IK BEANTWOORD AL UW VRAGEN MET VEEL PLEZIER EN BINNEN DE 24 UUR.

 

Studio DC

 

Korenbloemstraat 25

B- 8020 Oostkamp

0488/229911

dimitry@studiodc.be

BTW: BE0660.984.328

Over Studio DC

 

Studio DC een startend bedrijf, met vestiging te Oostkamp. Wilt u een professionele website voor uw bedrijf en het hele proces op de voet volgen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.